Etienne Ruigewaard en Zonen B.V.

Etienne Ruigewaard B.V. is opgericht in 1981, is een onafhankelijke trader van verse groenten.

Door onze goede contacten, lage overheadkosten en directe lijnen met de belangrijkste productiegebieden zijn wij in staat snel te reageren op de dagelijkse fluctuaties in de groente branche. Met zowel leveranciers als afnemers worden individueel afspraken gemaakt m.b.t. contractleveringen en dagelijkse zendingen. Een goed relatiebeheer met als basis vertrouwen en kwaliteit achten wij van groot belang om langdurige relaties te onderhouden.

Door vanuit twee locaties te opereren ( Zwaagdijk-Oost, WFO ) & ( Middenmeer, Agriport A7 ) zitten wij centraal in de bloemkool, broccoli, kool en ijssla gebied. Hierdoor zijn wij in staat tot zeer snelle levering van producten.

Een dynamisch en jong team staat dagelijks tot uw beschikking om u te informeren over onze producten welke wij u tegen concurrende prijzen kunnen aanbieden.

Onze merken
Naast verschillende merken van leveranciers hebben we ook onze eigen huismerk

TIP TOP
Alleen eersteklas groenten mogen dit merk dragen. Tip top staat voor kwaliteit, versheid, betrouwbaarheid en voedselveiligheid van producten. Duidelijke kwaliteitsafspraken met de Tip top leveranciers zijn hierbij van groot belang. Daarbij kunt u als klant verzekerd zijn van een kwalitatief hoogstaand product.

Whitepearlgroup
Is een groep van 5 bloemkooltelers die een kwalitatief hoogstaand product leveren.

Kwaliteit en service

Etienne Ruigewaard B.V. voert een nauwkeurig kwaliteitsbeleid, gebaseerd op de wettelijke richtlijnen en eisen van onze afnemers. De kwaliteit van Etienne Ruigewaard B.V. is gegarandeerd door het werken volgens het HACCP systeem.

Bij binnenkomst in onze distributiecentra wordt er streng gecontroleerd op versheid en kwaliteit. Dit gebeurd dagelijks gedurende de opslag en bij het weggaan van het product.

Etienne Ruigewaard B.V. werkt volgens de hygiënecode en is in dat kader verplicht tot residu - onderzoek. De controles worden door erkende laboratoria op basis van risico - analyse uitgevoerd.

Telers aangesloten bij Etienne Ruigewaard B.V. werken volgens de eisen van het kwaliteitssysteem Global Gap.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons op 1

 

Aardappelen

Bloemkool

Wortelen

Broccoli

Kroten

Kool

IJsbergsla